معرفی کتاب: آخرالزمان خانواده

“تمدن بچه ننه”

The apocalipse of family

 مؤلف: استاد علی اکبر خانجانی

 تاریخ تألیف:اردیبهشت 1394

 تعداد صفحه: 45

برشهایی از این کتاب:

ازدواج سنتی و نمایشات مالیخولیائی

128- امروزه از ازدواج سنتی و بر محور خانواده و نژاد فقط نمایشاتی مالیخولیائی و شیطانی باقی مانده که هزینه اش بقدری کمرشکن است که جز تبهکاران و دزدان بزرگ از پس این نمایش بر نمی آیند نمایشی که شب آخرش همان واقعه عروسی است و از فردایش دوزخ عداوت و انتقام شعله می کشد و همه چیز را فنا می کند.

کابوس ازدواج

۶۶- دختر و پسری که جهت اثبات خدائی خود در زندگی مشترک کل جوانیشان را صرف کسب پول بیشتر، مدرک بالاتر، جهیزیه گرانقیمت تر و تکنولوژی برتر می کنند وقتی بهم می رسند دیگر نه دلی برای خود باقی گذاشته اند نه عصمت و عزت و شرفی که بخواهند سرمایه معنوی زندگی سازند و لذا با مراسم عروسی که بایستی مابقی عمرشان بدهیش را بپردازند فقط بر جهنم وارد می شوند. و لذا ازدواج در این عصر بسرعت تبدیل به یک کابوس و دوزخ فرهنگی در سراسر جهان گشته و میرود که برای همیشه منقرض شود.

در شأن خود ندانستن همسر

۱۲۳- امروزه در جامعه ما تقریبا اکثر قریب به اتفاق زنان و مردان، همسران خود را درشأن خود نمی دانند به لحاظ مادی یا معنوی. واین واضحترین نشانه حاکمیت کفر پنهان در خانواده هاست که منشأ همه مفاسد است…..

۱۲۸- امروزه از ازدواج سنتی و بر محور خانواده و نژاد

فقط نمایشاتی مالیخولیائی و شیطانی باقی مانده که

هزینه اش بقدری کمرشکن است که جز تبهکاران و دزدان بزرگ از پس این نمایش بر نمی‌آیند

نمایشی که شب آخرش همان واقعه عروسی است و

از فردایش دوزخ عداوت و انتقام شعله می‌کشد و

همه چیز را فنا می کند.

برگرفته از کتاب “آخرالزمان خانواده”

(تمدن بچه ننه)

THE APOCALYPSE OF FAMILY


  • جنگ آدم و حوائی :

289-باید به یاد آوریم که بنیاد عداوت و قتال در تاریخ از رابطه آدم وحوا و فرزندانشان آغاز شد و در تاریخ پیچیده تر گردید و صور و قلمروها و بهانه های کثیری یافت.

پس از منظر معرفت دینی و عقل تجربی آدم-حوائی (زناشوئی) بنیاد هر جنگ و عداوت و ناهنجاری در جوامع بشر است و اگر هر امر دیگری را علت بدانیم این یک انحراف شعوری و گمراهی است.

ما قبلاً نشان داده ایم که همه جنگهای طبقاتی و قومی و مذهبی و عقیدتی و سیاسی و امثالهم معلول جنگ آدم-حوائی است.

همانطور که خانواده همواره سلول تشکیل دهنده جامعه بشری است.پس مکتب و حکمت آدم-حوائی به مثابه علم ذره های بنیادین جامعه و تاریخ و اقتصاد و مذهب وفرهنگ و سیاست و دانش و فن است و این را قرآن بما تعلیم می دهد.

پس هر اصلاح و انقلاب و نجاتی در قلمرو جامعه و فرهنگ و اقتصاد و محیط زیست و سیاست و مذهب و مدیریت و تعلیم و تربیت و سلامت، فقط و فقط حاصل تحولی بنیادی در رابطه آدم-حوائی است که ارکان و اصول و فروع این علم در مجموعه آثار ما تبیین شده است و ما این علم را تماماً بواسطه تجربه و شهود کشف کرده ایم و سپس تصدیق آنرا در قرآن و معارف اهل بیت عصمت یافته ایم و از آنجا حکمت و مبانی متافیزیکی آنرا استخراج و تدوین نموده ایم.

منبع:کتاب آخرالزمان خانواده(تمدن بچه ننه)،صفحه44،اثر استاد علی اکبر خانجانی


  • آخرالزمان خانواده یعنی :

آخرالزمان خانواده بعمنای پایان عمر تاریخی خودپرستی و نژادپرستی و عورت پرستی و شیطان پرستی در خانواده است و آغاز پیدایش اهل بیت خدا در خانه های بشری!

پس بشارت باد که بزودی دورانی فرا می رسد که هر خانه ای یک خانه کعبه و بیت الله باشد و هر خاندانی نیز جلوه ای از پنج تن آل عبای الهی!

و اینست تمدنی امامیه که جنّات نعیم الهی را بر روی زمین ممکن می سازد که در آن دعا و شعار و ذکر و کلامی نیست الا الّهم صلّ علی محمد و آل محمد! والسلام-

منبع:کتاب آخرالزمان خانواده،بند 290،صفحه 44،اثر استاد علی اکبر خانجانی

  • آخرالزمان یعنی

تعریف آخرالزمان

آخرالزمان یعنی پایان تاریخ نژادپرستی در خانواده ها. یعنی پایان تاریخ عشق جنسی و روابط پائین تنه ای. و آستانه عشق به خداوند و کشف و درک خدا در خویشتن. پایان عورت پرستی و آغاز دل پرستی که خانه خداست. پایان نژادپرستی و آغاز نزادپرستی!

هر که خود پرستد، خود براندازد: این قانون آخرالزمان است.

آخرالزمان پایان زن پرستی مردان و بچه خواری زنان است خواه ناخواه! هر چه انقلاب و بحران و عذاب است حاصل این واقعه الهی است. هر که تسلیم این حق شود رستگار است و هر که نبرد کند هلاک است.

مسائل و مشکلات و بحرانها و عذابهای اقتصادی و سیاسی و بین المللی و نظامی و مالی و اخلاقی و علمی و فنی و طبی و بهداشتی و تربیتی جمله بازتابهای یک مشکل کاملاً انسانی و روحانی است و آن مشکل تنهائی انسان است.

فهم تنهائی انسان به مثابه فهم ام المسائل بشری در جهان است. چون خداوند در حال آشکار شدن است انسان در حال تنها شدن است. اینست مسئله! …

از کتاب “آخرالزمان شناسی عرفانی – آخرالزمان خانواده “

تألیف استاد علی اکبر خانجانی

  • ازدواج دختر قبل از ۱۸ سال 

۸۷- امروزه حقوق بشر و حقوق مدنی اکثر کشورهای جهان، زنای با محارم را خلاف حقوق بشر نمی داند. روابط نامشروع دختران قبل از سن قانونی را خلاف حقوق بشر نمی خواند ولی ازدواج دختران قبل از سن قانونی ( ۱۸ سال ) را جرم و جنایت و نقض حقوق انسانی معرفی می کند.

وقتی حقوق اسلامی در جوامع اسلامی نادیده گرفته می شوند این جوامع چاره ای جز پذیرش ” حقوق بشر ” ندارند که مدافع ازدواج همجنس گرایان است ولی ازدواج دختر قبل از ۱۸ سال و بلکه قبل از تحصیلات دانشگاهی و قبل از تباه شدن عصمت و بکارت را جرم و جنایت می داند.

استاد علی اکبر خانجانی

برای دانلود کتاب آخرالزمان خانواده “تمدن بچه ننه”اثر استاد علی اکبر خانجانی کلیک کنید.

زناشویی
لطفا امتیاز بدهید